Langdurige zorg

Als uw aandoening, ziekte of beperking er voor zorgt dat u voortdurend zorg nodig heeft in uw dichte omgeving dan komt u in aanmerking voor de ‘Wet Langdurige Zorg’ (WLZ). Hierbij krijgt u van Stamboom Zorg alle zorg die u nodig heeft. Uiteraard bepaald u welke zorg dit precies is. Dit bespreekt u dan met ons en aan de hand van de uitkomsten stellen wij een zorgplan met u op. Er zijn verschillende soorten persoonlijke zorg of benodigdheden die hier in mee genomen kunnen worden. Hieronder vindt u een lijst met voorbeelden en wat het inhoud.

Langdurige zorg

Persoonlijke verzorging en verpleging

Bij persoonlijke verozrging en verpleging krijgt u hulp met het uitzoeken van kleding, het lakken van de nagels of het haar in model brengen en u krijgt – als u dit wilt – ondersteuning met bijvoorbeeld douchen en andere persoonlijke hygiëne.

Medisch zorg

Bij medisch zorg gaan wij met u mee naar de huisarts of naar de behandeling voor uw aandoening. Ook kunnen we mee gaan naar de fysiotherapeut of de tandarts; alles is mogelijk.

Dagbesteding

Dankzij dagbesteding heeft u in de hand wat u wilt doen. Op die manier kunt u zelf zinvolle dagbesteding plannen. Bijvoorbeeld hulp bij vrijwilligerswerk of sport of een dag in een activiteitencentrum.

Vervoer naar de plek van behandeling

Stamboom Zorg kan er ook voor zorgen dat u vervoerd wordt naar uw afspraak. Bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut, de tandarts, het ziekenhuis of naar de geestelijke zorgverlening. Wij zorgen ervoor dat u niet hoeft te wachten op een taxi en ruim op tijd op e plek van bestemming aan komt.

Hulpmiddelen

Sommige beperkingen of aandoeningen vereisen op een gegeven moment dat u een hulpmiddel aan moet schaffen. Ook hierbij helpen en adviseren wij. Wij gaan met u mee en bedenken samen met u wat de juiste rollator, krukken, loopstok of scootmobiel zijn.

Huishoudelijk hulp

Bij Stamboom zorg begrijpen we dat het op een gegeven moment lastig kan zijn om de woning of het appartement schoon te houden. Goed stofzuigen en dweilen, het toilet en de douche schoonmaken of een keer goed het plafond afstoffen; het zijn dingen waar iemand met een beperking moeite mee kan hebben. Stamboom Zorg regelt graag huishoudelijke hulp voor u!
Uiteraard zijn bij ons alle zorgverleners ervaren, professioneel en vakkundig. Ze zijn vriendelijk en gaan voor tevredenheid. Voor ons staat u voor op! Wij zorgen voor flexibiliteit en staan 7 dagen per week, de hele dag door klaar voor onze cliënten. Wij willen dat u geholpen wordt en doen dit met liefde.

WLZ indicatie

Heeft u langdurig intensieve zorg nodig? Wij kunnen u helpen en met u mee gaan om een WLZ aan te vragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg. Dit centrum kijkt of u het nodig heeft en of u aan alle voorwaarden voldoet. Na goedkeuring ontvangt u een WLZ indicatie. Dit is een besluit waar in staat dat u recht heeft op de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

HEEFT U VRAGEN?

Neem direct contact op!

 06-38529926

Onze diensten

Bij Stamboom Zorg kunt u terecht voor:

Langdurige Zorg
Zorgplan
Maatschappelijk ondersteuning
Persoonsgebonden budget (PGB)

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 06-38529926. Bij ons ben je aan het juiste adres voor als je op zoek bent naar persoonlijke verzorging en verpleging.

06-38529926

Stuur GRATIS een app