Zorgplan

Zodra er blijkt dat u recht heeft op de Wet Langdurige Zorg (WLZ) dient er een zorgplan voor u opgesteld te worden. Een zorgplan wordt bij elke instelling anders genoemd, ze noemen dit ook wel een (zorg)leefplan of een ondersteuningsplan. Dit is verplicht voor alle mensen die in aanmerking komen voor de WLZ.
Zorgplan

Zorgplan maken

Het zorgplan stelt u samen met Stamboom Zorg op. Uiteraard is uw wens hier in van groot belang. Uw beperkingen en wensen kunt u tijdens een gesprek met ons bespreken. Uiterlijk zes weken nadat de zorg is gestart, dient er een zorgplan te zijn. In het zorgplan komen de duidelijke en heldere afspraken te staan die er tussen ons gemaakt worden. Deze afspraken worden één keer per jaar geëvalueerd; op die manier weten wij of we de juiste zorg verlenen en kunt u eventuele aanpassingen of verbeteringen doorvoeren.

In het persoonlijke zorgplan staat onder andere:

  • Wat u wilt aan verpleging en begeleiding
  • Wat u fijne en zinvolle dagbesteding vindt
  • Welke vrienden of familie u eventueel kunnen helpen

HEEFT U VRAGEN?

Neem direct contact op!

 06-38529926

Onze diensten

Bij Stamboom Zorg kunt u terecht voor:

Langdurige Zorg
Zorgplan
Maatschappelijk ondersteuning
Persoonsgebonden budget (PGB)

Bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 06-38529926. Bij ons ben je aan het juiste adres voor als je op zoek bent naar persoonlijke verzorging en verpleging.

06-38529926

Stuur GRATIS een app